Βίντεο: Mean Tweets-Movie Edition

Η τελετή των βραβείων Όσκαρ είναι μια μαγική βραδιά στην οποία λιμοκτονούν οι αστέρες του κινηματογράφου να βιώσουν τη χαρά και τη θλίψη σε ζωντανή μετάδοση. Ενώ τα βραβεία φαίνεται να είναι ένα μέρος όπου οι έπαινοι επιδεικνύονται αφειδώς προς τους ταλαντούχους ηθοποιούς, το Twitter είναι ακριβώς το αντίθετο. O Jimmy Kimmel και η ομάδα του μας προσφέρουν μια απολαυστική ειδική έκδοση #Mean Tweets με αστέρες του Hollywood όπως: Christoph Waltz, Patricia Arquette, George Clooney, Jessica Chastain, Eddie Redmayne, Susan Sarandon, Kevin Costner, Emily Blunt, Zach Galifianakis, Kevin Hart, Richard Dreyfuss, Cate Blanchett, Seth Rogen, Oscar Isaac, Taraji P. Henson and Sean Penn.

Filmoholic

Catherina Xagorari (Filmoholic)

Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ως cinefreak, και όχι σινεφίλ (Έτσι και αλλιώς η λέξη "σινεφίλ" μου ακούγεται λίγο σνομπ), Η μανία μου με τον κινηματογράφο και η πλήρη απασχόληση με αυτόν καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μου. Κάθε μέρα ενημερώνομαι διαρκώς από διάφορα μέσα ενημέρωσης και "σπαταλάω" το χρόνο μου διαβάζοντας άρθρα για νέες ταινίες.
Μου αρέσει να γράφω κριτικές και να ανεβάζω τρέλα βίντεο και φωτογραφίες για ηθοποιούς. Κάθε εβδομάδα βλέπω περίπου πέντε έως δέκα ταινίες στο σπίτι μου ή στον κινηματογράφο.
Δε έχω σπουδάσει κάτι πάνω στη γραφή και στον κινηματογράφο. Είμαι ένα αυτοδίδακτο σινεφρικιό.

-Είμαι ενεργό μέλος και γραμματέας της Κινηματογραφικής ομάδας του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών.
-Σπουδάζω Μάρκετινγκ & Επικοινωνία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
e-mail : catherinaxagon@gmail.com
https://about.me/Catherinaxagon