Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Προβολή της ταινίας «Unforgiven» του Clint Eastwood

10th Μάρτιος 2017 στις 18:00 με 21:00

Την άλλη Παρασκευή σας περιμένουμε για Western και  «Ασυγχώρητους».

Την Παρασκευή 10/3, στην αίθουσα Α32 (Αντωνιάδου – τρίτος όροφος) στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ώρα 18.00 θα προβληθεί η ταινία «Unforgiven» (1992).

Ο Γουίλιαμ Μάνι (Clint Eastwood) είναι ένας πρώην παράνομος, που προσπαθεί να ξεχάσει το παρελθόν του. Έχουν περάσει έντεκα χρόνια από τότε, που εγκατάλειψε το όπλο του, αφήνοντας πίσω του μία φοβερή φήμη αδίστακτου φονιά. Τώρα ζει ήρεμα με το γιο του και την κόρη του, φροντίζοντας το κτήμα του, στο Κάνσας. Η οικονομική του κατάσταση είναι άσχημη και το κτήμα δεν του αποφέρει τα απαραίτητα προς το ζην. Όταν ο Σκότφιλντ Κιντ (Jaimz Woolvett), κυνηγός επικηρυγμένων, τον επισκέπτεται και του ζητάει τη βοήθειά του για να εντοπίσει δυο καουμπόιζ, που δολοφόνησαν μία πόρνη, ο Μάνυ αποφασίζει να δεχτεί. Ο Σκότφιλντ του λέει ότι ο σερίφης της πόλης, όπου έγινε ο φόνος, ο Λιτς Μπιλ Ντάγκετ (Gene Hackman), είναι πρώην πιστολέρο και έδειξε ιδιαίτερη ανοχή απέναντι στους δολοφόνους.

Πηγή: http://www.star.gr/tv/el/Pages/Movie.aspx?artId=1449&artTitle=oi_asynchoritoi_

Πρωταγωνιστούν: Clint Eastwood, Gene Hackman, Morgan Freeman
Σκηνοθεσία: Clint Eastwood
Σενάριο: David Webb Peoples

 

Πριν από την έναρξη κάθε ταινίας, παρουσιάζονται τα σχετικά στοιχεία για τον σκηνοθέτη, την ταινία και το είδος που αυτή ανήκει. Μετά το τέλος κάθε ταινίας, ακολουθεί συζήτηση.

Είσοδος ελεύθερη

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10th Μάρτιος 2017
Ώρα:
18:00 με 21:00
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση