Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Προβολή της ταινίας «Mad Max II: The Road Warrior» του George Miller

26th Μάιος 2017 στις 18:00 με 21:00

Δωρεάν

Την Παρασκευή 26/5, στην αίθουσα Α32 (Αντωνιάδου – τρίτος όροφος) στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ώρα 18.00 θα προβληθεί η ταινία «Mad Max II: The Road Warrior» (1981).

Έχουν περάσει χρόνια από το θάνατο της συζύγου του και του παιδιού του και τώρα πια ο Μαντ Μαξ είναι ένας περιπλανώμενος νομάς στις ερήμους της Αυστραλίας, που μαστίζονται από τις συμμορίες που αλληλοσκοτώνονται για μερικά γαλόνια βενζίνη. Ο Μαντ Μαξ καταφθάνει σ’ έναν καταυλισμό, επικεφαλής του οποίου είναι ο Παπαγκάλο, που πολιορκείται από το «στρατό» του παρανοϊκού Χιουμούνγκους. Ο τελευταίος αποσκοπεί στην απόκτηση του πετρελαίου που διαθέτει ο καταυλισμός. Σε μια ύστατη προσπάθεια να γλιτώσουν από την αναπόφευκτη καταστροφή, ο Παπαγκάλο αποφασίζει να οργανώσει μια δυναμική έξοδο με προορισμό τις παραλιακές ακτές. Οδηγός της νταλίκας που θα μεταφέρει το πετρέλαιο θα είναι ο Μαντ Μαξ. Μια αμείλικτη καταδίωξη και μια κούρσα ενάντια στο Χρόνο μόλις αρχίζουν…

Πηγή:  http://www2.star.gr/tv/el/Pages/Movie.aspx?artId=613&artTitle=mad_max_ii_the_road_warrior

Πριν από την έναρξη κάθε ταινίας, παρουσιάζονται τα σχετικά στοιχεία για τον σκηνοθέτη, την ταινία και το είδος που αυτή ανήκει. Μετά το τέλος κάθε ταινίας, ακολουθεί συζήτηση.

Είσοδος ελεύθερη

Η εκδήλωση στο facebook:

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
26th Μάιος 2017
Ώρα:
18:00 με 21:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση